Vi har lavet en øl julekalender!

Vi har skabt en øl julekalender med 25 øl, der både er velsmagende og GLUTENFRIE.

BrygEvent/BrygSelv’s øl julekalender indeholder eksempelvis vores øl Odense Ale, Fynsk Hvede og Scotch Jul. Vores øl i julekalenderen kan du endda selv brygge i vores hyggelige bryggeri i Odense, hvor du kan eksperimentere med krydderier, og justere på opskriften, så din øl bliver helt unik!

Vores hyggelige BrygSelv bryggeri har eksisteret siden 2008, hvor gæsterne møder vores smilende ansatte og får et smagsglas i hånden som det første, og så er eventyret i gang! I vores bryggeri er der plads til alle, hvor der også kan brygges cider og alkoholfrie øl.

Hos BrygEvent/BrygSelv er vi meget omhyggelige, altid behjælpelige og sørger for at gæsternes øl får det bedste resultat som muligt! BrygEvents øl julekalender er derfor skabt med hygge, koncentration og ikke mindst kærlighed, hvilket vi håber I kan smage.

Julekalenderen kan købes i vores bryggeri til 599kr.!

Pixel.tv’s julekalender

Pixel.tv blev skabt af Thomas Bense tilbage i 2007, og har siden været et selvstændigt medie. Pixel.tv er et medie hvor der bliver anbefalet spil, serier og film, og nu bliver der også vist en julekalender, hvor BrygEvent/BrygSelv er repræsenteret gennem vores øl julekalender!

https://pixel.tv

I samarbejde med Pixel.tv vil vores øl julekalender blive vist i Pixel.tv’s julekalender, som kan streames på Pluto TV og på Pixel.tv’s egen twitch kanal hverdage fra kl. 13.00-16.00 og i weekenderne fra kl. 12.00-14.00. Derudover vil julekalenderen blive genudsendt på Pluto TV’s flere gange i løbet af ugen, så du ikke misser et afsnit!

Gæster i julekalenderen

Pixel.tv’s julekalender bliver streamet live hver dag I shoppingcentret Fields, hvor der kommer besøgende i hvert afsnit. Allerede nu har de haft besøg af bl.a. Manu Sareen og hele Danmarks nisse, Jan Linnebjerg, og flere gæster venter på at besøge det lille studie i Fields. I kan se herunder hvem der kigger forbi!

https://pixel.tv/gaming/gaester-i-julekalenderen/

Vi håber I vil se med!