Giv en brygning I gave!

Hvorfor skal du givet et gavekort til BrygSelv din egen øl hos Bryg event?
Det skal du, da det er så hyggeligt at brygge sit eget øl eller cider hos Bryg selv, med et gavekort som du har fået af et par gode venner. Inviterer du dem med, som har givet dig gavekortet, vil du sikkert blive meget populær!
Vores gavekort er gyldige i 3 år, og gavekortet kan også bruges til køb af vores eventyr øl og mad hos BrygEvent.

https://www.brygevent.dk/gavekort/

Hvordan foregår det hos BrygEvent/BrygSelv?

Vores standard bryg, hos Brygselv og BrygEvent, er inkl. 3 personer. Det tager kun 2,5 time og du kan “smage” på 28 forskellige øl og cider mens du er hos brygger selv din egen øl. Imens du brygger din øl og hygger, er der god tid til at nyde en grill pølse, currywurst eller en pølsemix i vores Brygger café. Eller hvis du blot vil sidde ned og nyde dine smags øl.

Du bliver guidet godt igennem af vores brygmestre, der er til stede gennem hele brygningen, og er behjælpelige hvis der skulle opstå tvivl eller spørgsmål. Derudover har du mulighed for at tilføje forskellige krydderier, så din øl bliver helt unik!

Ca. 14 dage efter du har brygget din øl, kommer du igen hos Brygselv og tapper dit hjemmelavet øl eller cider. Du kan enten tappe på flasker eller dåser hos BrygEvent. Og så får du din helt egen etikette på øllet. Hvilket kun er endnu en fantastisk grund til at købe et gavekort til at Bryg selv din egen øl hos BrygEvent. Etiketten bestemmer du helt selv, og du kan få inspiration fra vores kendte etiket væg i bryggeriet.

Er gavekortet ved at nå udløbsdatoen?

Gavekort til Bryg selv hos Bryg Event bliver sjældent for gamle. Vi skriver til giveren inden gavekortets udløbsdato, hvis gavekortet ikke er indløst endnu. Derved får modtageren en reminder om at huske at få indløst gavekortet, og husker at de har en fantastisk oplevelse til gode hos Brygselv og Brygevent.

https://www.brygevent.dk/gavekort/

KØB DIT GAVEKORT ALLEREDE I DAG!